четверг, 21 ноября 2013 г.

Saulės energija Junkers 2013-2014

Saulės energija Junkers 2013 - 2014 nemokamai ir efektyviai

„Junkers“ saulės kolektorių sistema 2014 – tai kur kas daugiau nei tik saulės energijos naudojimas. Ji yra efektyvi, ilgaamžiška ir išsiskiria dideliu naudingumo koeficientu.


Efektyvus saulės energijos naudojimas su „Junkers“

Saulės energija – ateities energija. Naudodami saulės kolektorių sistemą, neatsisakydami komforto galite prisidėti prie klimato apsaugos ir sumažinti energijos išlaidas. „Junkers“ moderni saulės kolektorių sistema saulės energiją efektyviai paverčia šiluma ir karštu vandeniu – ir tam nebūtinai reikia intensyviai šviečiančios saulės.

Saulės energijos naudojimo galimybių gausa

Kokios formos energiją šiandien benaudotumėte – saulės kolektorių sistemą, skirtą karštam vandeniui ruošti, verta įrengti beveik visuose namų ūkiuose. Nesvarbu, ar gyvenate naujos ar senos statybos name: saulės kolektorių sistema gali papildyti jau esančias šildymo sistemas arba pasitelkus saulės energiją gali optimizuoti naują šildymo sprendimą. Pvz., „Junkers“ saulės kolektorių sistemą puikiai galima derinti su dujinėmis kondensacinėmis šildymo sistemomis. Tokia sistema veikia ypač efektyviai.

Комментариев нет:

Отправить комментарий